![]() |
|
| |||
| |||
| hey guys, jautājums, kurš no moniters būtu labāk par cenu (gan $ 250) specs ir gandrīz vienādas, abām ir 1920x1080p izšķirtspēju, DVI-D, VGA, HDMI, tikai atšķirības ir acer ir 23''un benq ir 22''un dinamiska kontrasta attiecība acer ir 40000:1 un benq ir 10000:1 būtu lielāks būtu labāk, vai pats amopunt pikseļu jo mazāks telpā? un acer pietiekami uzticamas zīmolu? |
|
| |||
| |||
| aprunāt teikt kaut ko par ekrānos sevi, bet IVE lietojis 2 Acer flatscreens, viena 2 1 bout / 2 gadi, otra reize gadā, nekad nav bijusi problēma joprojām spilgti un labs kontrasts, bez līnijām zīmes utt, un viņiem izmanto LOT pateikt vismaz |
|
| |||
| |||
| hmm, acer meklē ļoti labu cenu, tad. varētu arī doties ar šo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dynamic Contrast nav svarīgi, dodieties ar kāds ir ilgāka garantija, izskatās labāk, vai ir labāk reviews.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| u nopratināšana ACER kā uzticamu zīmolu? Tas ir smieklīgi! |
|
| |||
| |||
| pēc tam, kad jūs iztērējat vairāk nekā 5 minūtes ar mūsu acer portatīvo datoru, jūs redzēsiet, kāpēc im nopratināšanā reliablilty |
|
| |||
| |||
| personisko viedokli zīmola uzticamība ir blakus bezjēdzīgi, jo īpaši starp pilnīgi dažādiem produktiem.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |