![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys, Zastanawiałem się, który z moniters byłoby lepiej dla cen (zarówno $ 250) w specyfikacji są niemal identyczne, oba posiadają rozdzielczość 1920x1080p, DVI-D, VGA, HDMI, są tylko różnice Acer 23''i 22''BenQ jest dynamiczny kontrast oraz współczynnikiem Acer jest 40000:1 i BenQ jest 10000:1 byłoby większe jest lepsze, czy ten sam amopunt pikseli w mniejszej przestrzeni? i Acer wystarczająco wiarygodne marki? |
|
| |||
| |||
| cant powiedzieć coś na ekranach, ale ive Korzystam 2 Acer flatscreens, po jednym dla bout 2 1 / 2 lat, dla innych bout roku, nigdy nie miała problemu, nadal jasne i dobre strony, nie linie towarowe itp, a oni uzyskać używane ALOT co najmniej |
|
| |||
| |||
| hmm, w Acer szuka bardzo dobry w cenie następnie. może również iść z tym |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dynamiczny kontrast nie ma znaczenia, po prostu go niezależnie ma już gwarancji, wygląda lepiej lub lepsze recenzje.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| przesłuchania u Acer jako wiarygodne marki? thats śmieszny! |
|
| |||
| |||
| Po spędzają więcej niż 5 minut z naszymi Acer laptop, zobaczysz dlaczego im kwestionując reliablilty |
|
| |||
| |||
| osobistych poglądów marki niezawodności obok bezużyteczne, a szczególnie we zupełnie różne produkty.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |