![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, intrebi care a moniters ar fi mai bine pentru preţul (ambele $ 250) specificaţiile sunt aproape identice, ambele au 1920x1080p rezoluţie, DVI-D, VGA, HDMI, numai diferenţele sunt Acer este de 23''şi BenQ este de 22'', precum şi raportul de contrast dinamic de 40000:1 Acer este şi BenQ este 10000:1 mai mare ar fi mai bine, sau de aceeaşi amopunt de pixeli într-un spaţiu mai mic? Acer şi este una destul de încredere brand? |
|
| |||
| |||
| cant spune nimic pe ecrane în sine, dar ive fost folosind 2 Acer flatscreens, o dată pentru 2 1 / 2 ani, pentru altă dată pe an, nu a avut o problemă, mai stralucitor si contrast bun, nici linii de mărci, etc, şi ei a lua folosit foarte multe de spus cel mai puţin |
|
| |||
| |||
| hmm, la Acer se uita foarte bună pentru preţul atunci. du-te-ar putea, de asemenea, cu care |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dynamic contrast nu conteaza, du-te cu ce-a mai lungă de garanţie, arata mai bine sau mai bine a revizuiri.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| u interogatoriu Acer ca o marca de incredere? Thats ridicol! |
|
| |||
| |||
| după ce petrec mai mult de 5 minute cu laptop Acer nostru, veţi vedea de ce im interogatoriu de reliablilty |
|
| |||
| |||
| opinii personale ale brandului fiabilitatea sunt de lângă inutil, mai ales în întreaga complet diferite produse.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |