![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј момачки, питајући се шта је монитерс би бити боље за цену (оба $ 250) наочаре су готово идентичне, оба резолуције 1920кс1080п, ДВИ-Д, ВГА, ХДМИ, једина разлика су Ацер је 23''и Бенк је 22''и динамичан омјер контраста од 40000:1 је трпак и Бенк је 10000:1 би бити боље већим или истим амопунт пиксела у мањи простор? Ацер је довољно поуздан бранд? |
|
| |||
| |||
| цант саы екранима било што о себи, али иве био помоћу 2 Ацер флатсцреенс, један за круг 2 1 / 2 година, други за спопадање годишње, никада нису имали проблема, још увек светли и добар контраст, нема линије марака и сл, те су добили користи пуно рећи најмање |
|
| |||
| |||
| хмм, са Ацер је хандсоме врло добра за цену онда. моћ, те да иде са |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Динамички контраст не смета, баш све што иде с има гаранцију дуже, боље изгледа и има боље рецензије.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ацер у пропитивање као поуздана марка? тај смешан! |
|
| |||
| |||
| након што потроше више од 5 минута са нашим трпак лаптоп, видећете зашто им је упитан релиаблилты |
|
| |||
| |||
| личне ставове бранд поузданост су поред бескорисно, поготово преко потпуно различите производе.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Монитор Које је боље? Бенк вс Бенк | Суперцалифрагилистиц | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 10 април 2009 22:29 |
| Ацер епоуер? | Буцханан | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 12 | 30 март 2008 12:03 |
| БенК УЕБЦАМ Дриверс | адмуд | Мултимедија и кодеци | 7 | 10 децембар 2007 09:31 |
| Свеједно погледа на Ацер | 961 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 17 | 9 аугуст 2007 01:51 |
| Мој Ацер АЛ1916У са пс3 | данныкскскс | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 4 аугуст 2007 02:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |