![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, olan moniters bir fiyat (her ikisi de 250 $) daha iyi olacaktır merak bu özellikleri neredeyse iki 1920x1080p çözünürlükte aynıdır, DVI-D, VGA, HDMI, sadece farklılıklar Acer 23''ve BenQ 22''ve Acer ve dinamik kontrast oranı ise 40000:1 ve BenQ is 10000:1 olduğunu büyük veya piksel aynı amopunt daha küçük bir alanı daha iyi olurdu? Acer ve güvenilir bir marka yeterli mi? |
|
| |||
| |||
| cant ekranlar kendileri hakkında bir şey, ancak 2 Acer flatscreens, bir müddet 2 1 / 2 yıl süre için başka bir yıl kullanıyorum ive söylüyorlar, yine parlak ve iyi kontrast bir sorun yoktu, hiçbir satır işaretleri vs, ve elde en az söylenecek çok şey kullanılır |
|
| |||
| |||
| Hmm, bu Acer çok fiyata sonra iyi bakıyor. Ayrıca, devam edebilirsiniz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dinamik kontrast bir önemi yok, sadece ne uzun ile garanti git, daha iyi görünüyor ya da daha iyi değerlendirmeleri var.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| güvenilir bir marka olarak U sorgulama Acer? şu tuhaf! |
|
| |||
| |||
| sonra bizim Acer dizüstü bilgisayar ile fazla 5 dakika harcarsanız, neden sohbet ve reliablilty sorgulama görürsünüz |
|
| |||
| |||
| marka güvenilirliği kişisel kez işe yaramaz, especially arasında tamamen farklı ürünler yanında bulunmaktadır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |