![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, цікаво, який з moniters б краще за ціною (як $ 250) Специфікації практично ідентичні, обидва мають дозволом 1920x1080p, DVI-D, VGA, HDMI, лише різницю Acer становить 23''і є BenQ 22''і динамічним коефіцієнтом контрастності 40000:1 є Acer і BenQ є 10000:1 будуть великі бути краще, або ж amopunt пікселів в меншому просторі? Acer і є досить надійним брендом? |
|
| |||
| |||
| нахиляє сказати що-небудь на екрані себе, але Ів використовував 2 Acer flatscreens, по одному для бою 2 1 / 2 років, інший для бою на рік, ніколи не було проблемою, як і раніше, яскраво і хороший контраст, немає і т.д. лінія марки, і вони отримують використовується багато щонайменше |
|
| |||
| |||
| Хм, Acer виглядає дуже хороша ціна за те. може, а йти з |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Динамічна контрастність не має значення, просто йти з будь-якою має більше гарантій, виглядає краще, або має кращу відгуків.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| У Acer допит як надійний бренд? Thats Смішно! |
|
| |||
| |||
| Після витрачають більш ніж на 5 хвилин з нашою Acer ноутбук, ви зрозумієте, чому їм допит reliablilty |
|
| |||
| |||
| особисті думки марка надійності поруч марно, особливо через абсолютно різних продуктів.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який монітор краще? Benq Vs Benq | Supercalifragilistic | Графічні карти & Монітори | 11 | 10 квітня 2009 22:29 |
| Acer Epower?? | Бьюкенен | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 12 | 30 березня 2008 12:03 |
| Веб-камера BenQ Драйвери | admwd | Мультимедіа & кодеки | 7 | 10 грудня 2007 09:31 |
| Будь-які думки про Acer | 961 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 17 | 9 серпня 2007 01:51 |
| Мій Acer AL1916W з PS3 | dannyxxx | PC & консоль Gaming | 2 | 4 серпня 2007 02:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |