![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Награда за AGP картите там? компютъра ми е стар дяволите с глупости: Pentium 4 2GB Рам 80 GB HDD NVidia GeForce 6600 и куп други глупости Im не купуват нова proceeser тъй като той ще бъде по-лесно да купят нов компютър с болен направя следващата предизвика работи добре и аз искам сериозни игрални болни използвам моя лаптоп. Sooo което е най-добрият AGP карта мога да получа? Im един NVidia фен момче така GeForce целия път, но там е по-добре Radeon Тогава аз я разбирам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 7900 GS е толкова силна, колкото може да получим, X1950 ПРО на вид, но е трудно да се намерят по-добре. Изобилват слухове за Radeon 3850 за AGP както извор.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|