![]() |
|
| |||
| |||
| Best AGP κάρτες εκεί έξω; ο υπολογιστής μου είναι καταραμένο παλιό με χάλια: Pentium 4 2GB Ram 80 GB HDD Nvidia Geforce 6600 και σορό άλλες μαλακίες im δεν αγοράζουν νέα proceeser, καθώς θα είναι ευκολότερο να αγοράσω ένα νέο υπολογιστή με κάνει κακή αιτία είναι η επόμενη εργάσιμη πρόστιμο και θέλω σοβαρό gaming κακή χρήση φορητού υπολογιστή μου. Sooo που είναι η καλύτερη AGP κάρτα θα μπορούσα να κερδίσω; Im ένα αγόρι τόσο fan Nvidia Geforce όλους τον τρόπο, αλλά υπάρχει ένα καλύτερο Radeon τότε θα μπορούσα να το αποκτήσουν |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 7900 GS είναι περίπου τόσο ισχυρό, όπως μπορείτε να φτάσετε, X1950 PRO του είδους σκληρά για να βρούμε, αλλά καλύτερα. Φήμες αφθονούν σε Radeon 3850 για AGP επίσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με R4 Κάρτες για DS | ένοχοι | PC & Console Gaming | 5 | 28 Ιουν 2009 04:17 |
| Κάρτες SD / αναγνώστες | haysey9 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 25 Μαρ 2008 17:05 |
| X16 PCI Μητρικές και 2.0 gfx κάρτες | nibz | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 28 Δεκ. 2007 11:08 |
| Κάρτες Γραφικών: Παρακαλώ βοηθήστε! | Souzo | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23 Δεκ. 2007 04:43 |
| 2 διαφορετικές κάρτες γραφικών | Lysardman | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 13 Νοε 2007 09:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |