![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Geriausia AGP kortelės ten? Mano kompiuteris yra prakeiktas senas su crap: Pentium 4 2GB Ram 80 GB HDD NVIDIA GeForce 6600 ir krūva kitų šūdas im not pirkti naujus proceeser taip bus lengviau įsigyti naują kompiuterį su bloga daryti toliau sukelti dirba gerai, ir aš noriu Serious Gaming netinkamo naudoti savo laptopa. Sooo, kuri yra geriausia AGP kortelę galėčiau gauti? Im Nvidia Geforce ventiliatorius berniukas taip visą kelią, bet yra geriau Radeon tada galiu jį gauti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 7900 GS yra maždaug toks galingas, kaip galite gauti, X1950 PRO rūšies sunku rasti, bet geriau. Gandai didėjo apie Radeon AGP apie 3.850 taip pat.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|