![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, Търся да купя нов монитор с плосък за моя компютър, но аз съм с бюджет от около £ 200. Предпочитам един Samsung, както аз обичам стилове, които предлагат и надеждност. Но това не означава, че ще разглеждаме само Samsung. Търся най-малко 20inch широк екран, черен цвят, най-добро време за реакция и съотношение DPI за £ 200 или по-малко. Някакви идеи? Бях на път да сложат ред в за това: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-063-SA Но мислех аз искам първо проверете тук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами за по-малко, можете да получите Samsung, която е 22 ", но това е само 5ms време за реакция, rarther от 2ms (тук), Колко време за реакция е от значение за вас?
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Цитат: ![]() Този първи за мен
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Сигурен съм, че сте написали различни един първи, ах добре, това е също един, че аз препоръчва |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
| |||
| |||
| Ах, ти видя светлина |
|
| |||
| |||
| Yeh, и аз съм седя тук и гледам в 9 "EeePC лаптоп екран
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Три Монитори | bdadavies | Графика на карти & Монитори | 5 | 17-ти ноември 2009 година 17:03 |
| Бърз, надежден, Best Bang за $ Лаптоп | buchanan | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 2-ро Mar 2009 15:26 |
| Най-добър за моята клъв бум! | tboo | Графика на карти & Монитори | 5 | 23rd Юни 2008 09:12 |
| Какви са най-добрите монитори | buchanan | Графика на карти & Монитори | 22 | 20 април 2008 20:13 |
| Две следи от помощ? | KanoakaVirus | Графика на карти & Монитори | 7 | 29 Март 2008 16:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |