![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, Im 'obličje to kupiti novi LCD monitor za moj PC, ali sam na proračun od oko 200 £. Ja bih volio kao Samsung Volim stilova nude i pouzdanosti. Ali to ne znači samo Dajte razmislite Samsung. Tražim najmanje 20inch široki zaslon, boja crna, a najbolje vrijeme odziva dpi omjer za £ 200 ili manje. Bilo koji ideja? Bio sam oko staviti nalog u za to: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-063-SA Ali, mislio bih provjeriti ovdje prvi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa za malo manje, mogli biste dobili da je Samsung 22 ", ali samo da ima vrijeme odziva 5ms, rarther od 2ms (ovdje) Koliko odziva stvar za Vas?
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Quote: ![]() Taj prvi za mene
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Siguran sam da ste posted drugu prvi, ah dobro, to je bio i jedan što sam preporučila |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Ah, ti vidio svjetlo |
|
| |||
| |||
| Yeh, a ja sam sjedio ovdje gleda na 9 "EeePC laptop zaslon
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tri Monitori | bdadavies | Graphics Cards & Monitors | 5 | 17 studeni 2009 17:03 |
| Brz, pouzdan, Best Bang za $ Laptop | Buchanan | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 2. ožujak 2009 15:26 |
| Best prasak za moj mužjak! | tboo | Graphics Cards & Monitors | 5 | 23. lipnja 2008 09:12 |
| Koji su najbolji monitori | Buchanan | Graphics Cards & Monitors | 22 | 20. travanj 2008 20:13 |
| Dva monitora pomoći? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitors | 7 | 29. ožujak 2008 16:58 |
| Thread Tools | |
| |