![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם אני מסתכל לקנות LCD חדשה עבור צג המחשב שלי, אבל אני על תקציב של כ 200 £. אני מעדיף של Samsung כמו שאני אוהב את הסגנונות הם מציעים ומהימנות. אבל זה לא אומר שאני מעוניין רק שקול Samsung. אני מחפש לפחות 20inch מסך רחב, צבע שחור, הזמן הכי טוב התגובה ו dpi יחס עבור £ 200 או פחות. יש לך רעיונות? אני עומד לשים הסדר זה: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-063-SA אבל חשבתי הייתי כאן בדוק תחילה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב קצת פחות, אתה יכול לקבל כי הוא Samsung 22 ", אבל זה רק זמן תגובה 5ms, rarther מ 2ms (כאן), כמה זמן התגובה משנה לך?
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ציטוט: ![]() Thats ראשון בשבילי
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אני בטוח שאתה Posted אחרת הראשונה, אה, טוב, זה היה גם אחד שאני המומלץ |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| אה, אתה רואה את האור |
|
| |||
| |||
| Yeh, ואני יושב כאן מסתכל על 9 "EeePC מסך המחשב הנישא
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שלושה צגים | bdadavies | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 17 נובמבר 2009 17:03 |
| מהיר ואמין, Best bang for $ Laptop | buchanan | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 2nd מרץ 2009 15:26 |
| הטוב ביותר שלי בשביל לדפוק דולר! | tboo | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 23 יוני 2008 09:12 |
| מה הכי טוב צגים | buchanan | כרטיסי מסך & Monitors | 22 | ה -20 לאפריל 2008 20:13 |
| שני צגים עזרה? | KanoakaVirus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 29 מרץ 2008 16:58 |
| שרשרת כלים | |
| |