![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, Noriu pirkti naują LCD monitorius mano PC, bet aš apie maždaug 200 £ biudžetas. Norėčiau, Samsung, kaip man patinka stilius, jie siūlo ir patikimumas. Tačiau tai nereiškia, kad aš tik mano Samsung. I'm looking for nuo 20 "plataus ekrano, juodos spalvos minimalus, geriausias laikas reaguoti ir dpi santykis £ 200 arba mažiau. Any ideas? Buvau apie įvesti tvarką už šio: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-063-SA Bet thought I'd dvigubo Powered by pirmasis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, šiek tiek mažiau, jūs galite gauti "Samsung", kad yra 22 ", bet jis turi tik 5ms reakcijos laikas, rarther kaip 2ms (čia), Kiek tai laiko klausimas, atsakymas į jus?
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Citata: ![]() Thats man pirma
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| I'm sure you posted skiriasi viena pirma, ah gerai, jis taip pat buvo vienas, kad aš rekomendavo |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Ak, jūs matėte šviesoje |
|
| |||
| |||
| Yeh, o aš sėdžiu čia ieško ne 9 "EeePC nešiojamas ekranas
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Trys monitoriai | bdadavies | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Lapkritis 17, 2009 17:03 |
| Fast, Reliable, Best Bang for $ Laptop | Buchanan | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 2 kovas 2009 15:26 |
| Best bang for my buck! | tboo | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Birželis 23, 2008 09:12 |
| Koks yra geriausias monitoriai | Buchanan | Graphics Cards & Monitoriai | 22 | Balandis 20, 2008 20:13 |
| Du monitoriai padėti? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 29, 2008 16:58 |
| Temos įrankiai | |
| |