![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, Caut sa cumpere un nou monitor LCD pentru PC-ul meu, dar eu sunt pe un buget de aproximativ £ 200. Aş prefera un samsung ca i dragoste stilurile pe care le oferă şi fiabilitate. Dar asta nu înseamnă că mi-ar lua în considerare numai Samsung. Caut un minim de ecran de 20inch largi, de culoare neagră, cel mai bun timp de răspuns şi de raportul de dpi pentru 200 £ sau mai puţin. Ai vreo idee? Am fost pe cale să pună în ordine pentru acest lucru: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-063-SA Dar, thought I'd a verifica dublu aici mai întâi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine pentru un pic mai puţin, ai putea lua un Samsung care este de 22 ", dar ea are doar un timp de răspuns 5ms, rarther mult de 2ms (aici), Cât de mult are de răspuns chestiune de timp pentru tine?
Sau pentru un pic mai mult de £ 200 (în funcţie de cât de aproape de £ 200 este limita de dumneavoastră) nu este una care are 2ms timpul de răspuns şi este de 22 "(aici) Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Citat: ![]() Thats o premieră pentru mine
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sunt sigur că ai scris un diferita de la o prima, ah Ei bine, a fost, de asemenea, una pe care am recomandat |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ah, aţi văzut lumina |
|
| |||
| |||