![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Hľadám ku kúpe nového LCD monitora k počítaču, ale som s rozpočtom okolo 200 libier. I'd preferujú samsung ako láska aj štýly, ktoré ponúkajú a spoľahlivosť. Ale to neznamená, že by som do úvahy iba Samsung. Hľadám minimálne 20inch širokoúhlá, farba čierna, najlepší čas odozvy a dpi pomer 200 libier alebo menej. Any ideas? Bol som asi dať príkaz pre toto: http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=MO-063-SA Ale myslel som si prekontrolovať tu prvý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No a niečo menej, môžete získať Samsung, ktorý je 22 ", ale len čas odozvy 5ms, rarther ako 2ms (tady), Koľko doba odozvy vec pre vás?
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Citácia: ![]() To prvé pre mňa
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Som si istý, že vyslaný iný prvý, ach dobre, to bolo tiež jedno, že som odporučil |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Áno, videl svetlo |
|
| |||
| |||
| Yeh, a som tu sedieť pohľade na 9 "EeePC obrazovky notebooku
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tri monitory | bdadavies | Graphics Cards & Monitory | 5 | 17.listopadu 2009 17:03 |
| Rýchly, spoľahlivý, Best Bang na $ Laptop | Buchanan | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 2. marca 2009 15:26 |
| Najlepšie tresku na môj Dolac! | tboo | Graphics Cards & Monitory | 5 | 23. júna 2008 09:12 |
| Aké sú najlepšie monitory | Buchanan | Graphics Cards & Monitory | 22 | 20 apríla 2008 20:13 |
| Dva monitory pomôcť? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. marca 2008 16:58 |
| Thread Tools | |
| |