![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Надявах се някой може да ми даде съвет за получаване на най-добрите, евтините и най-ефективни видео карта. Аз съм изграждането на първия си компютър и искате да получите на прилична карта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли бюджет?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT е "евтините" от тези, които са на стойност то доколкото цена / ефективност. 8800GT и 8800GTS, са много добри.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| в момента, се чувствам на 8800GT е най-добрата банда за парите си.
|
| |||
| |||
| Зависи какво ще се използва компютъра си за все пак, ако ще се използват за игри тогава 9600GT или 8800GT, ако не играе игри на всички после 8600GT или подобни, ще направят работата ... Както thingie рече: Имате ли бюджет? |
|
| |||
| |||
| Имам 8600 GT и тя тече всичко, което играят страхотно, но аз DONT играят много от по-новите PC игри. но ако го направите, тогава 8800 GT е може би най-добрият вариант за вас. Виждал съм някои от Ebay отидем за около $ 100. Аз имам 8600 за 60. така че зависи от това какъв тип игри се играят да играят с него ... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бърз, надежден, Best Bang за $ Лаптоп | buchanan | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 2-ро Mar 2009 15:26 |
| Best бум за долар? (Монитори) | KanoakaVirus | Графика на карти & Монитори | 8 | 10 Юли 2008 16:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |