![]() |
|
| |||
| |||
| Ήλπιζα κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μερικές συμβουλές για να επιτευχθεί η καλύτερη, φθηνότερη και πιο αποτελεσματική την κάρτα βίντεο. Είμαι κτίριο το πρώτο μου υπολογιστή και θέλετε να πάρετε μια αξιοπρεπή κάρτα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε έναν προϋπολογισμό;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT είναι το «φθηνότερο» του, που αξίζει να είναι όσο το τιμής / απόδοσης. 8800GT και 8800GTS είναι πολύ καλή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| από τώρα, πιστεύω ότι η 8800GT είναι η καλύτερη ταινία για το buck.
|
| |||
| |||
| Εξαρτάται από το τι θα χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για το αν, Αν πρόκειται να το χρησιμοποιεί για gaming, τότε η 9600GT ή 8800GT, αν δεν παίζουν σε όλα τα παιχνίδια τότε μια 8600GT ή παρόμοιο θα κάνει τη δουλειά ... Όπως είπε thingie, Έχετε έναν προϋπολογισμό; |
|
| |||
| |||
| Έχω μια 8600 gt και θα εκτελεί τα πάντα να παίξω μεγάλη, αλλά i dont παίξουν πολλά από τα πιο πρόσφατα pc games. αλλά αν το κάνετε, τότε το 8800 GT είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για εσάς. Έχω δει κάποια σχετικά με ebay πάνε για περίπου $ 100. I got my 8600 60. γι 'αυτό εξαρτάται από το είδος των παιχνιδιών που παίζουν για να παίξετε μαζί του ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γρήγορες, αξιόπιστες, Best Bang για $ Laptop | Buchanan | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 2η Μαρ 2009 15:26 |
| Best bang για buck? (Monitors) | KanoakaVirus | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 10 Ιουλ 2008 16:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |