![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam bio nadajući netko mogao dati mi neki savjet za dobivanje najbolji, najjeftiniji, a najučinkovitiji video kartice. Ja sam moj prvi zgrada računalo i želite dobiti pristojan kartice. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li proračun?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT je "najjeftiniji" za one koji su vrijedni toga što se tiče cijene i performansi. 8800GT i 8800GTS su dobri previše.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kao i sada, ja osjećam 8800GT je najbolji bend za vaš mužjak.
|
| |||
| |||
| Ovisi o tome što ćete koristiti računalo za ipak, ako će ga koristiti za igranje onda 9600GT ili 8800GT, ako ne igrati igre na svim onda 8600GT ili sličnim će obaviti posao ... Kao thingie rekao, Imate proračun? |
|
| |||
| |||
| ja je dobio 8600 GT i to sve radi i igra odlično, ali ja dont igrati mnoge novije pc igre. ali ako ne, onda je 8800 GT je vjerojatno najbolji izbor za Vas. vidio sam neki ići na ebay za oko 100 dolara. ja je dobio moj 8.600 60. pa to ovisi o vrsti igre koju igrate igrati s njom ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Brz, pouzdan, Best Bang za $ Laptop | Buchanan | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 2. ožujak 2009 15:26 |
| Best prasak za upasti? (Monitori) | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitors | 8 | 10. srpnja 2008 16:13 |
| Thread Tools | |
| |