![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dúfal som, že niekto mohol dať nejaké rady pre získanie najvýhodnejšie, najlacnejšie a najefektívnejšie grafické karty. Som stavebné môj prvý počítač a chcete získať slušné karty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte rozpočet?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT je 'najlacnejšie' z tých, ktoré stojí za to, pokiaľ ide o výkon / cena. 8800GT a 8800GTS sú taky dobré.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| už teraz, aj pocit, že 8800GT je najlepšia kapela zábava.
|
| |||
| |||
| Záleží, čo budete používať v počítači však Ak bude používať na hranie hier, potom 9600GT alebo 8800GT, ak nechcete hrať hry na všetkých potom 8600GT alebo podobného bude robiť prácu ... Ako thingie povedal, máte rozpočet? |
|
| |||
| |||
| Já mám 8600 GT a všetko je v rozpore aj hrať skvele, ale i dont hrať mnohé z novších PC hier. ale ak áno, potom 8800 GT je pravdepodobne najlepšou voľbou pre vás. Videl som niektoré idú na ebay za cca 100 dolárov. Já mám 8600 už 60. tak to záleží na tom, aký typ hry budete hrať hrať s ňou ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rýchly, spoľahlivý, Best Bang na $ Laptop | Buchanan | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 2. marca 2009 15:26 |
| Najlepšie tresku za dolár? (Monitory) | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitory | 8 | 10. júl 2008 16:13 |
| Thread Tools | |
| |