![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА је надајући неко могао дајте ми неке савете за добијање најбољи, најјефтинији, а најефикаснији видео цард. Ја сам своју прву зграду рачунар и оскудица за добити пристојан картице. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли буџет?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600ГТ је "најјефтинији" за оне који се исплати што се тиче цијене и перформанси. 8800ГТ и 8800ГТС су добри превише.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| као и сада, осећам се 8800ГТ је најбољи банд за своју мужјак.
|
| |||
| |||
| Зависи шта ће користити рачунар за иако, ако се користе за играње онда 9600ГТ или 8800ГТ, ако не играмо на свим тада 8600ГТ или слично ће обавити посао ... Као тхингие рече: "Имате ли буџет? |
|
| |||
| |||
| Имам 8600 ГТ и она траје све сам играти одлично, али ја донт плаы многи од новијих пц игре. али ако ништа, онда је 8800 ГТ је вероватно најбољи избор за вас. видео сам неки иду на ебаы за око 100 $. ја је добио за 60 мој 8600. па зависи о томе коју врсту игре коју играју да играју са њим ... |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Брз, поуздан, Бест Банг за $ Лаптоп | Буцханан | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 2 март 2009 15:26 |
| Бест прасак за упасти? (Монитори) | КаноакаВирус | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 10. јула 2008 16:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |