![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я сподівався, хтось може дати мені кілька порад для отримання кращих, дешевим і найбільш ефективним відеокарти. Я будую мій перший комп'ютер і хочете отримати гідну карту. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у вас бюджет?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9600GT є "дешевим 'з тих, про які варто його наскільки ціна / продуктивність. 8800GT і 8800GTS теж хороші.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В даний час, я відчуваю, 8800GT це найкраща група від витрачених коштів.
|
| |||
| |||
| Залежить від того, ви будете працювати за комп'ютером не менше, якщо ви будете використовувати його для ігор, то 9600GT або 8800GT, якщо ви не граєте в ігри на всі тоді 8600GT або аналогічних зробить роботу ... Як сказав штучка, у тебе є бюджет? |
|
| |||
| |||
| Я отримав 8600 GT і він працює все, що я грати більше, але я Dont Play багато хто з останніх комп'ютерних ігор. Але якщо ви це робите, то 8800 GT, ймовірно, кращий варіант для вас. Я бачив деякі на Ebay іти приблизно за $ 100. я отримав 8600 60. тому вона залежить від того, який тип гри ви граєте і грати з ним ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Швидко, надійно, Best Bang ноутбук за $ | Бьюкенен | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 2 березня 2009 15:26 |
| Best Bang для Баку? (Монітори) | KanoakaVirus | Графічні карти & Монітори | 8 | 10 липня 2008 16:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |