![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, prijatelj od mina, kao što je zatraženo najbolje oko grafičke kartice za igranje najnovijih i najzahtjevnijih igara bez obzira na cijenu jer on štedi za visoku spec. katarka nakon Božić? Ja sam čuo 'ATI 4870 je medju vrhu kartice trenutno. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103061 Ali G kartice nisu moje jake točke pa bilo koji savjet, linkovi, itd. će biti mnogo poštovati. On će biti koristeći računalo za sve, od tvrdih gaming & grafika / video editiranja na pregledavanja Google:). Živjeli u napredne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taj 4870x2 je najbrži
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| 4870x2, GTX 280, 9800GX2 su neke od najboljih, mislim. Ali u većoj rezoluciji s punim AA, kao što je gore odgovor na 4870x2 je jedan. |