![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, mano draugas, kaip prašė Kas geriausia grafikos plokštę aplink žaisti naujausių ir sudėtingiausių žaidimų, nepaisant kainos, kaip jis padeda taupyti didelio spec stendo po Kalėdų? Girdėjau, kad "ATI 4.870" yra vienas svarbiausių kortelės šiuo metu. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103061 Bet G kortelės nėra mano stiprioji pusė, kad bet koks patarimai, nuorodos ir tt Būtų labai dėkingi. Jis bus naudoti viską iš kietos Gaming & grafika kompiuteris / video editing naršyti "Google":). Cheers į priekį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4870x2 greičiausias
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| 4870x2, GTX 280, 9800GX2 yra vieni iš geriausių, manau. Tačiau didesnės raiškos su pilnu AA, kaip pirmiau pateiktą atsakymą, 4870x2 yra viena. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano kompiuteris nepripažins SD kortelę. Nieko blogo Card Reader | tommyd | Drives & Removable Media | 6 | Lapkritis 15, 2009 14:57 |
| P4 CPU, vid kortele, TV Tunner kortelės ir atminties pardavimas / prekyba | tardster | CJ Naudoti prekyvietė | 6 | 9 rugsėjis 2009 12:33 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |