![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, мій друг запитав як Whats кращих відеокарт для гри навколо самих останніх і найбільш вимогливих ігор незалежно від ціни, як він для збереження високих Spec Ріг допомоги? Я чув, 'ATI 4870' є одним з самих верхніх карт в даний час. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103061 Але G картки не моя сильна сторона так що будь-які поради, посилання і т.д. буде прийнята з вдячністю. Він буде за допомогою комп'ютера на все, від жорсткого графіка ігор & / редагування відео для перегляду Google:). Cheers у розвинених. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 4870x2 це найшвидший
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| 4870x2, GTX 280, 9800GX2 є одними з кращих, я думаю. Але в більш високий дозвіл при повному А.А., як вище відповідь, 4870x2 це одне. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій комп'ютер не визнають SD Card. Нічого неправильно з Card Reader | tommyd | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 15 листопада 2009 14:57 |
| Процесор P4, VID карти, TV Card Tunner і пам'яті для продажу / Торгівля | tardster | CJ Б Marketplace | 6 | 9 вересня 2009 12:33 |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |