![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι αγοράζοντας μια κάρτα οθόνης για πρώτη φορά και ήθελε κάποιες συμβουλές για την αγορά ένα. Και οι δύο είναι 8800 GT ... από διαφορετικές εταιρείες ... κάνει ο καθένας έχει την προτίμησή του;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και οι δύο είναι πιθανότατα εργοστάσιο overclocked έτσι θα είναι διαφορετικές ταχύτητες / specs.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΕΒΓΑ έχει επιταχύνει το πρόγραμμα επίσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Εντελώς! Η μέχρι το ένα για να βρείτε το εμπορικό σήμα που έχει τις καλύτερες επιδόσεις για την καλύτερη τιμή μου συνήθως με XFX αφού έχω μόνο καλές expirience με αυτά, αλλά ΕΒΓΑ έχει πάρα πολλά να προσφέρουν. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΒΓΑ 9800 GX2 απαίσιος Artifacting | Brenda | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 6 Ιουν 2009 13:09 |
| Χρειάζεστε βοήθεια overclocking ΕΒΓΑ 780i FTW | phqinhippy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 20 Μαΐου 2009 14:43 |
| RMA ΕΒΓΑ | Aceras | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 5 Φεβ 2008 02:21 |
| 8800GT 512MB έναντι 8800 GTS SUPERCLOCKED από ΕΒΓΑ Ποια είναι καλύτερη; | Compasky | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 16 Ιαν 2008 16:19 |
| ΕΒΓΑ 8800 Ultra στο ΗΒ; | Cew27 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 14 Ιαν 2008 00:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |