![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Právě jsem se vyřeší problémy s padáním PC pro hraní her, ale stále cítím, že moje GPU (BFG 8800 GTS 512 MB) zní trochu hlučný při zatížení, nejen hluk ventilátoru, ale také dělá zvuk jako pevný disk při hraní her (těžké vysvětlovat), nikdy jsem grafickou kartu, jako je tenhle, než (BFG 8800 GTS), takže pokud si nejste jisti zvuky to dělat, je normální. Může to znít jako hloupá otázka, ale na některé nejlépe zjistit, než půjdu a poslat jej zpět na BFG. Díky za váš čas. Postavil jsem se na PC: Antec P182 druh bronzu Grey Super polovině věže Case Intel Core 2 Quad Q6600 Pro SLACR 95W Edition " Asus P5K-E WiFi Základní desky BFG 8800gts 512mb Rozhodující Ballistix 2GB. 1066MHz (BL2KIT12864AA1065) Serial ATA 200gb Hardrive Corsair HX 620w psu, SONY DVD-ROM DDU1613 DVD_RW NEC ND-2510A |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám BFG 8800GTS a to dělá takové zvuky, když je ještě v záruce, že nebude dělat žádnou škodu při zasílání zpět, pokud jste na ní závislí, kriticky
|
| |||
| |||
| Gazmondo díky, to je ještě v záruce, vypadá to i lépe si to v poště |
|
| |||
| |||
| Žádné starosti kámo, kde jste si ji z? Jste seznámeni s procesem RMA? Mi mohou pomoci, pokud potřebujete něco
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem ji od uk přetaktování na 23/01/08, takže myslím, že bude muset kontaktovat BFG, jako kdyby si správně vzpomínám, že má 10 roků záruka |
|
| |||
| |||
|
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |