![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Upravo sam izdvojiti pitanja sa pad sustava našto moj PC igre, ali ja još uvijek osjećam da je moj GPU (BFG 8800 GTS 512mb) zvuči malo bučan pod opterećenjem, ne samo buka ventilatora, ali isto tako čini zvuk poput hard disk trčanje našto igranje (teško za objasniti), JA imati nikada je grafička kartica kao što je ovaj jednom prije (BFG 8800 GTS), pa ako niste sigurni da je stvaranje buke je normalno. Ovaj svibanj zvuk kao glupo pitanje, ali za neke najbolje saznati prije nego što idem i poslati natrag BFG. Hvala na vašem vremenu. PC sam sagradio: Antec P182 Grey Gunmetal Super Mid Tower Case Intel Core 2 Quad Q6600 SLACR 95W Pro Edition " Asus P5K-E WiFi matične ploče BFG 8800gts 512MB Presudno Ballistix 2GB 1066MHz (BL2KIT12864AA1065) Serial ATA 200gb Hardrive Corsair HX 620w PSU, SONY DVD-ROM DDU1613 DVD_RW NEC ND-2510A |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam BFG 8800GTS i čini ništa takvog buke, ako je to još uvijek pod jamstvom to neće učiniti bilo koju štetu u slanja nazad, osim ako kritički osloniti na njega
|
| |||
| |||
| hvala Gazmondo, to je još uvijek pod jamstvom, izgleda kao da sam bolje dobiti na post |
|
| |||
| |||
| Bez brige drugar, gdje je te dobiti Internet from? Jeste li upoznati sa RMA proces? Ja mogu biti od pomoći ako trebate išta
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Sam ga kupio od overclockers 23/01/08 UK na taj način JA pogodak JA htijenje morati kontaktirati BFG kao da se ja sjećati se pravo ona ima 10 godine garancije |
|
| |||
| |||
| Yup, više od 28 dana, tako da ćete morati biti direktno do proizvođača. http://www.bfgtech.com/tech_redux.html
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |