![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Man ir tikai atrisināt jautājumu ar datoru crashing, kad spēļu, bet es tomēr jūtu, ka mana GPU (BFG 8800 GTS 512mb) izklausās mazliet trokšņains pielikta slodze, ne tikai ventilatoru troksnis, bet tas arī rada skaņas, piemēram, cietā diska darboties, kad spēļu (grūti izskaidrot), es nekad neesmu bijis grafikas karti, piemēram, šā viena līdz 8.800 (BFG GTS) tik pārliecināts, ja trokšņi tā pieņemšanas ir normāli. Tas var izklausīties stulbs jautājums dažiem, bet vislabāk noskaidrot, pirms es dodos un nosūta to atpakaļ uz BFG. Paldies par jūsu laiku. PC I uzcelta: Antec P182 Gunmetal Grey Super Mid Tower Case Intel Core 2 Quad Q6600 Pro SLACR 95W Edition " Asus P5K-E WiFi Motherboard BFG 8800gts 512mb Izšķiroša Ballistix 2GB 1066MHz (BL2KIT12864AA1065) Serial ATA 200GB Hardrive Corsair HX 620w PSU SONY DVD-ROM DDU1613 NEC DVD_RW ND-2510A |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir BFG 8800GTS, un tas padara šādu trokšņus, ja tas vēl ir garantija ka nenotiks nekāda veida kaitējumu, nosūtot to atpakaļ, ja vien jūs ļoti atkarīgi no tās
|
| |||
| |||
| paldies Gazmondo, tas ir vēl garantija, izskatās, es labāk iegūt to post |
|
| |||
| |||
| Neraizējieties biedrisks, kur jūs get it from? Vai Jūs esat iepazinušies ar RMA procesu? Es varu būt noderīga, ja jums kaut kas
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Iegādājos to no Overclockers uk uz 23/01/08 tāpēc es domāju, man būs jāsazinās BFG kā, ja es atceros labi tas ir 10 gadu garantija |
|
| |||
| |||
|
__________________ Woah! Jūs atradāt mans noslēpums teikums! lol, n00b. |