![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Práve som sa vyriešia problémy s padaním PC pre hranie hier, ale stále cítim, že moja GPU (BFG 8800 GTS 512 MB) znie trochu hlučný pri zaťažení, nielen hluk ventilátora, ale tiež robí zvuk ako pevný disk pri hraní hier (ťažké vysvetľovať), nikdy som grafickú kartu, ako je tento, ako (BFG 8800 GTS), takže ak si nie ste istí zvuky to robiť, je normálne. Môže to znieť ako hlúpa otázka, ale na niektoré najlepšie zistiť, ako pôjdem a poslať ho späť na BFG. Vďaka za váš čas. Postavil som sa na PC: Antec P182 druh bronzu Grey Super polovici veže Case Intel Core 2 Quad Q6600 Pre SLACR 95W Edition " Asus P5K-E WiFi Základné dosky BFG 8800gts 512mb Rozhodujúci Ballistix 2GB. 1066MHz (BL2KIT12864AA1065) Serial ATA 200GB Hardrive Corsair HX 620W psovi, SONY DVD-ROM DDU1613 DVD_RW NEC ND-2510 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám BFG 8800GTS a to robí také zvuky, keď je ešte v záruke, že nebude robiť žiadnu škodu pri zasielaní späť, ak ste na nej závislí, kriticky
|
| |||
| |||
| Gazmondo vďaka, to je ešte v záruke, vyzerá to aj lepšie si to v pošte |
|
| |||
| |||
| Žiadne starosti kámo, kde ste si ju z? Ste oboznámení s procesom RMA? Mi môžu pomôcť, ak potrebujete niečo
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Kúpil som ju od uk přetaktování na 23/01/08, takže myslím, že bude musieť kontaktovať BFG, ako keby si správne spomínam, že má 10 rokov záruka |
|
| |||
| |||
|
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |