![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, Управо сам измислили проблеме са мојим ПЦ-пад кад играње али ја још увек осећам да је мој ГПУ-(БФГ 8800 ГТС 512МБ) звучи помало бучне под оптерећењем, не само љубитељ буке, али она такође чини звук као кад хард диск ради играња (тешко да се објасни), Никада нисам имала графичке картице као што је овај пре (БФГ 8800 ГТС), тако сигурни, ако је бука што је нормално. Ово можда звучи као неко глупо питање, али најбоље је да сазнам пре него што одем и да га пошаљете назад у БФГ. Хвала на вашем времену. ПЦ сам саградио: Антец П182 Греы Гунметал Супер Мид Тоуер Цасе Интел Цоре 2 Куад К6600 СЛАЦР 95У Про Едитион " Асус П5К-Е УиФи матичне плоче БФГ 8800гтс 512МБ Пресудно Баллистикс 2ГБ 1066МХз (БЛ2КИТ12864АА1065) Сериал АТА 200гб Хардриве Гусар ХКС 620у ПСУ, СОНЫ ДВД-РОМ ДДУ1613 ДВД_РУ НЕЦ НД-2510 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам БФГ 8800ГТС и чини таква бука, ако то још увек под гаранцијом да неће урадити било какву штету у њему слање назад, осим ако критички се ослонити на то
|
| |||
| |||
| Газмондо хвала, то је још увек под гаранцијом, изгледа ја боље да се у пост |
|
| |||
| |||
| Без бриге другар, где си, преузмите га са? Да ли сте упознати са процесом РМА? Ја могу бити од помоћи ако вам треба нешто
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| |||
| |||
| Сам га купио из Велике Британије на Оверцлоцкере 23/01/08 па ваљда ћу морати да се обратите БФГ Сећам се као да има право 10 година гаранције |
|
| |||
| |||
| Ыуп, преко 28 дана, тако да ћете морати да буде директно до произвођача. хттп://ууу.бфгтецх.цом/тецх_редукс.хтмл
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |