![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Изразява цялата страна от склад? Поръчах се сканират и те казаха плащане са били оторизирани и дава да се днес (30/11/07) днес получавам имейл рече: те са на склад и няма да имате някакви до 15/12/07. Абсолютно бесен! Намерих едно място, които ще ги вършите в четвъртък, но пак колко на изоставането на търсенето е там и ще получите още един часа в четвъртък? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм в същата лодка, търсех този конкурс награда, но не са имали много късмет.
| |||
| |||
| Здравей Дейв хората просто са подредени от Novatech те ще са с тях в четвъртък |
|
| |||
| |||
| Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Опитвам www.scan.co.uk които са ги създали, но не в състав inm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поръчах от Сканирай твърде Джак. Отменен миналата седмица. Също както и карти. Гръмовержец: Неговата първоначална цел бе от сканиране.
|
| |||
| |||
| Здравей Алекс Да, не е впечатлен, те заявяват, че ще предложи безплатен превоз на моя следващия ред, но аз мисля дори, че е на стойност няколко лири, overclockers таксуват допълнително £ 10 за карта, но размерът на признанията им беше казал всичко. Моите игри пристигна тази сутрин, аз наистина се насладите гледаш опаковката |
|
| |||
| |||
| Да, опаковката е за какво е всичко наоколо. Чувствам се за теб. Аз съм се скоро annoyed напоследък с сканиране. Уволнен от имейл, след като анулирал gpu съветва ги бях по-малка от щастливи (напоследък) с техните търговски практики. Защото като че ли ми се, че те са били цитиране запасите на някои елементи просто да отида поръчки, въпреки че те не са състав. Аз бях похарчени (от моите пари, и на приятели) и над £ 5k с тях в последните няколко години и само през последните 6 месеца или поне така трябва да стане малко по disallusioned с тях. Както стои сега аз няма да ги използва вече и няма да се препоръча тях във всеки форум постове, докато не получи тяхната blinkin "действат заедно.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Прието Алекс Поръчах си цялата система от уебсайта си, включително и на графична карта, те казаха, че ще ги изпратим в две части, общо 900 нещо лири. Взех първата партида, но изглежда, че вторият жребий, ако, когато им е удобно! Аз много по-скоро биха изчакали и имам цялата система от съвсем друго място, поне аз не би болката от това да гледам до мен |