![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Je v celé zemi v parku?
Objednal jsem vypnout skenování a řekli platba byla povolena a dodávat bylo dnes (30/11/07) dnes mám email říká, že jsou z parku a nebudou mít žádný do 15/12/07. Naprosto šílený! Našla jsem na jednom místě, které bude podle nich ve čtvrtek, ale zase kolik z nevyřízených poptávka existuje a dokonce jsem si jeden na čtvrtek?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já jsem na stejné lodi, hledá místo v této soutěži, ale neměl moc štěstí.
|
|||
|
|||
|
Ahoj Dave lidem jsem si objednal od byli Novatech budou mít podle nich ve čtvrtek
|
|
|
|||
|
|||
|
Díky!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Zkusit www.scan.co.uk mají, ale není na skladě INM
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Objednala jsem od Scan příliš Jack. Zrušen minulý týden. Stejné karty stejně.
Hromovládce: Jeho počátečním cílem byla od Scan.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Alex
Jo, není dojem, ale řekl, že by nabídl bezplatné přepravě na mé další pořadí, ale myslím, že i to stojí za pár babek, overclockers účtován příplatek 10 liber za kartu, ale částka posudky měli říci, že všechny. Mé hry dorazil dnes ráno, jsem opravdu těší se podíváte na obal
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo, v balení je to, co je to vše. Cítím tě.
Se mi v poslední době se spíše naštvaný scan. Vyhodili z e-mailu po tom, co jsem zrušil GPU radí jim jsem byl menší, než šťastný (poslední) se svými obchodními praktikami. Protože se mi zdálo, že se cituje populace některých položek jednoduše získat objednávky i když nemají skladem. Jsem strávil (mé peníze a přátel) i přes £ 5k s nimi v minulosti několik let a teprve v posledních 6 měsících, nebo tak jsem se stal trochu disallusioned s nimi. Vzhledem k tomu, že nyní nebudu jejich použití a už nebude doporučovat jim v každém fóru, dokud jim jejich blinkin 'jednat společně.
|
|||
|
|||
|
Rozumím, že Alex
Objednal jsem můj celý systém vypnout své internetové stránky, včetně grafické karty, řekli, že by je poslat do dvou částí, celkem něco 900 liber. Mám první šarži, ale zdá se, že v případě, kdy druhá partie svého uvážení! Byl bych mnohem raději počkal a mám celý systém úplně z jiného místa, nejméně pak bych neměl mít bolesti sledování vedle mne
|