![]() |
|
| |||
| |||
| Είναι το σύνολο της χώρας από το χρηματιστήριο; Παρήγγειλα off σάρωσης και είπαν πληρωμής είχαν εγκριθεί και επρόκειτο να παραδώσει σήμερα (30/11/07) και σήμερα έχω ένα μήνυμα λέγοντας ότι είναι από υλικό και δεν θα έχει μέχρι την 15/12/07. Απολύτως έξαλλος! Βρήκα ένα μέρος που θα κάνει τους την Πέμπτη, αλλά και πάλι πόσο από μια καθυστέρηση της ζήτησης είναι εκεί και θα μου πάρουν ένα ακόμη και την Πέμπτη; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι στην ίδια βάρκα, εξετάζει αυτό το διαγωνισμό για το βραβείο, αλλά δεν είχαν πολλή τύχη.
| |||
| |||
| Hi Dave οι άνθρωποι μόλις είχαν παραγγελθεί από Novatech θα έχουν τους μέχρι την Πέμπτη |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Δοκιμάζω www.scan.co.uk έχουν τους ίδιους, αλλά δεν σε απόθεμα INM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παρήγγειλα από Scan πολύ Τζακ. Ακυρωθείσες την περασμένη εβδομάδα. Ίδια κάρτα επίσης. Βροντών: το αρχικό του σκοπό αυτό από Scan.
|
| |||
| |||
| Γεια σου Alex Ναι, δεν εντυπωσιάστηκα, που δήλωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά για την επόμενη σειρά μου, αλλά νομίζω ότι αξίζει ακόμη ένα-δύο λίρες, overclockers χρεώνονται επιπλέον £ 10 για την κάρτα, αλλά το ύψος των καταθέσεων που είχαν πει όλα. My παιχνίδια έφθασε σήμερα το πρωί, θα απολαύσετε πραγματικά την εξέταση της συσκευασίας |
|
| |||
| |||
| Ναι, η συσκευασία είναι ό, τι είναι όλα αυτά. Νιώθω για σένα. Να είμαι μάλλον ενοχλημένος με την τελευταία σάρωση. Απολύομαι από ένα email αφού ακυρώθηκε η gpu συμβουλεύοντάς τους ήμουν λιγότερο από ευτυχισμένη (τελευταία) με τις εμπορικές πρακτικές. Γιατί μου φάνηκε ότι ήταν τα λόγια των αποθεμάτων ορισμένων ειδών απλά να παραγγελίες ακόμη και αν δεν είχε υλικό. Έχω δαπανάται (από τα λεφτά μου και τους φίλους του) πάνω από £ 5k με τους τα προηγούμενα χρόνια και κατά το παρελθόν μόνο 6 μήνες ή έτσι πρέπει να γίνω λίγο disallusioned με αυτές. Επί του παρόντος δεν θα χρησιμοποιούν πλέον και δεν πρόκειται να συστήσει σε κάθε βήμα τους θέσεις, μέχρι να του blinkin "δρουν μαζί.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ελήφθη Alex Παρήγγειλα μου ολόκληρο το σύστημα από την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένου του κάρτα γραφικών, είπαν ότι θα τους στείλουμε σε δύο τμήματα, το σύνολο των 900 λίρες κάτι. Έχεις την πρώτη παρτίδα, αλλά φαίνεται ότι η δεύτερη παρτίδα, αν κατά την κρίση τους! Θα έχουν πολλά μάλλον περίμενε και πήρε όλο μου το σύστημα στο σύνολό της από μια άλλη χώρα, τουλάχιστον τότε δεν θα έχουμε τον πόνο βλέποντας ότι δίπλα μου |