![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je li na cijelu državu rasprodan? Sam naručio off skeniranje i rekoše plaćanja bio ovlašten i dostaviti je da se danas (30/11/07) i danas dobijem e-mail kazivanje oni rasprodan i neće imati do 15/12/07. Apsolutno bijesan! Našao sam jedno mjesto koje će ih u četvrtak, ali opet koliko od zaostalih potražnja je tamo i ja ću doći još jednom, u četvrtak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam na isti brod, bio obličje za ovaj konkurenciji nagradu, ali niste imali puno sreće.
| |||
| |||
| Bok ljudi Dave sam naručio od Novatech bili oni će imati po njih u četvrtak |
|
| |||
| |||
| Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Pokušati www.scan.co.uk imaju ih na lageru, ali ne inm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji sam naručio iz skeniranja previše Jack. Poništeno zadnji tjedan. Jednako kao i kartica. Gromovnik: Njegov inicijalni iz reda skeniranja.
|
| |||
| |||
| Hi Alex Da, nije impresionirala, oni su rekli da će ponuditi besplatnu prijevozu na moj sljedeći red, ali mislim da je vrijedna čak nekoliko funta, overclockers naplaćuje se dodatni £ 10 za karticu, ali je iznos od svjedočenja rekao da je to sve. Moje igre stigao jutros, JA stvarno uživati gledajući pakiranju |
|
| |||
| |||
| Da, pakiranju je što je sve o tome. Osjećam se za ya. Im 'uzimajući u zadnje vrijeme prilično annoyed s scan. Ispalila off e-mail nakon što sam odustao od GPU savjetovanje ih je manje nego sam sretan (u zadnje vrijeme), s njihovom trgovanju prakse. Jer mi se činilo da su citiranjem zaliha neke stvari jednostavno da biste dobili naloge, iako oni nisu imali zalihe. Ive 'potrošeno (moj novac i od prijatelja) i preko 5k £ s njima u posljednjih nekoliko godina i to samo u zadnjih 6 mjeseci ili tako da sam postala malo disallusioned s njima. Kao što je to sada štandovi neću se pomoću njih više i neće biti u bilo kojem daje preporuku za njih forum posts dok ne dobiju blinkin 'djelovati zajedno.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Roger da Alex Sam naručio čitav sustav isključiti svoje web stranice, uključujući grafičke kartice, oni su rekli da će poslati ih u dva zemljišta, ukupna nešto od 900 funta. Dobio je prvi puno ali izgleda da su drugi puno ako kad vidi stane! Ja bi puno radije pričekali i je dobio moj cijeli sustav s ukupno drugo mjesto, bar ja ne bi imao bol u promatrajući ga osim mene |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji 512MB nVidia 8800GT? | Timo | Graphics Cards & Monitors | 1 | 30 siječanj 2008 17:51 |
| Koliko RAM-a bi trebao doći, a ni 512MB ili 1 GB | krashtestdummie | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 24 siječanj 2008 21:47 |
| 8800GT 512MB vs 8800 Gts SUPERCLOCKED PREMA EVGA Koje je bolje? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 6 | 16 siječanj 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS 614mb Koje je bolje? | Compasky | Graphics Cards & Monitors | 2 | 16 siječanj 2008 04:10 |
| Competition - osvojiti EVGA 8800GT SSC 512MB PCI-E Graphics Card | Hybr! D | Community News & Chat | 346 | 17. prosinac 2007 11:28 |
| Thread Tools | |
| |