![]() |
|
| |||
| |||
| האם את כל מניות מחוץ למדינה? הזמנתי את הסריקה והם אמרו התשלום היה מאושר ולספק היה אמור להיות היום (30/11/07) היום אני מקבל דוא"ל אומר שהן מחוץ המניה לא יהיה לכם די עד 15/12/07. געשני בהחלט! אני נמצא במקום אחד, כי תבצע אותם על יום חמישי אבל שוב כמה של הצטברות של הביקוש הוא שם ויהיה גם אני מקבל אחד ביום חמישי? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני באותה סירה, מחפש תחרות פרס אבל זה לא היה הרבה מזל.
| |||
| |||
| היי דייב את האנשים, אני רק הורה מ היו Novatech הם יצטרכו אותם לפי חמישי |
|
| |||
| |||
| תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| לנסות www.scan.co.uk יש להם אבל הם לא במלאי inm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הזמנתי מ סרוק גם ג 'ק. בוטל בשבוע שעבר. באותו כרטיס גם כן. Thunderer: ההתחלתית שלו צו מ סרוק.
|
| |||
| |||
| היי אלכס כן, לא התרשמתי, הם אמרו שהם יציעו בחינם תותח על הסדר הבא שלי, אבל אני חושב גם כי הוא שווה כמה לירה, overclockers מחויב נוסף £ 10 עבור כרטיס אבל את הסכום של המלצות הם אמרו שזה היה הכל. אזור המשחקים הגיע הבוקר, אני ממש נהנה להסתכל על אריזות |
|
| |||
| |||
| כן, זה מה באריזה העיקר. אני מרגיש בשבילך. אני מקבל דווקא annoyed לאחרונה עם הסריקה. ירה מחוץ דוא"ל אחרי שביטלנו את gpu וייעץ להם שאני פחות מרוצה (לאחרונה) עם נוהלי סחר. בגלל זה נראה לי שהם היו הצעת מחיר המניה של פריטים מסוימים פשוט כדי לקבל הוראות, למרות שלא היה להם במלאי. אני כבר ביליתי (של הכסף שלי ושל החברים) גם מעל £ 5k איתם בעבר כמה שנים ורק בעבר 6 חודשים בערך, אני צריך להיות קצת disallusioned איתם. כפי שהיא עומדת עכשיו אני לא יהיה להשתמש בהם יותר ולא להיות recommending אותם בכל פורום הודעות עד שהם מקבלים בלינקין 'לפעול יחד.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| קיבלתי את זה אלכס הזמנתי את כל המערכת שלהם מחוץ לאתר, כולל את כרטיס המסך, הם אמרו שהם היו שולחים אותם בשני הרבה, כולל של 900 לירה משהו. יש המון הראשון אבל נראה כי את השני כאשר הם מאוד אם רואים לנכון! הייתי די הרבה חיכה וקיבלתי את כל המערכת במקום אחר לגמרי, אז לפחות לא הייתי צריך את כאב לי לצפות אותו לצד |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזה 512MB nvidia 8800GT? | Timo | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 17:51 |
| כמה זיכרון RAM, אני צריך לקבל, וכן גם 512MB או 1 GB | krashtestdummie | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 24 ינואר 2008 21:47 |
| 8800GT 512MB לעומת 8800 Gts SUPERCLOCKED ידי EVGA וזה יותר טוב? | Compasky | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 16th ינואר 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB לעומת 8800 GTS 614mb מה עדיף? | Compasky | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 16th ינואר 2008 04:10 |
| תחרות - לזכות EVGA 8800GT SSC 512MB PCI-E כרטיס מסך | Hybr! ד | קהילה חדשות וצ 'אטים | 346 | -17 דצמבר 2007 11:28 |
| שרשרת כלים | |
| |