![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar visą šalį iš rankų? Aš liepė išjungti skenavimas ir pasakė mokėjimas buvo leista ir buvo galima pristatyti šiandien (30/11/07) Šiandien man laišką tariant, jie iš rankų ir nebus bet iki 15/12/07. Absoliučiai įsiutę! Radau viena vieta, kad padarys juos ketvirtadienį, bet vėl, kiek paklausa yra nebaigtų ten ir aš net gauti vieną ketvirtadienį? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ir pats laivas, ieškojo šio konkurso prizą, bet neturėjo daug laimės.
| |||
| |||
| Hi Dave žmonių aš tiesiog užsisakyti buvo Novatech jie turės juos ketvirtadienį |
|
| |||
| |||
| Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Bandyti www.scan.co.uk jie juos, bet nėra sandėlyje INM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš užsisakyti Scan per anteną. Atšaukta praeitą savaitę. Pačią kortelę taip pat. Perkūnas: Jo pradinis kad buvo nuo Scan.
|
| |||
| |||
| Labas Alex Taip, ne įspūdį, jie pasakė, kad jie siūlo nemokamą vežimą šalia mano užsakymą, bet manau, kad dar verta iš Quid pora, Overclockers imamas papildomas £ 10 už kortelę, bet iš atsiliepimų sumos, kurią jie pasakė viską. Mano žaidimai atvyko šį rytą, aš tikrai mėgautis ieško pakavimo |
|
| |||
| |||
| Yeah, pakuotė yra tai, ką It's all about. I feel for ya. I'm getting annoyed, o pastaruoju metu su nuskaitymo. Kūrenama off laišką, kai aš atšauktas GPU patarti man buvo mažesnis nei laimingas (neseniai) su jų prekybos praktiką. Nes ji atrodė man, kad jie buvo cituojama įvertinti kai kurių dalykų tiesiog gauti užsakymų, nors jie neturėjo rankų. Aš panaudotas (mano pinigai ir draugai) bei daugiau nei £ 5k su jais pastaruosius porą metų, ir tik per pastaruosius 6 mėnesius, arba tiek, kad galėčiau tapti truputį disallusioned su jais. Kadangi ji yra dabar, aš ne juos naudojant nebėra ir nebus rekomenduojant juos visus rašyti į forumą, kol jie gaus savo blinkin "veikti kartu.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Supratau Alex Aš užsisakyti visą savo sistemą prie jų svetainėje, taip pat ir vaizdo plokštė, jie teigė, kad jie būtų siųsti juos į dviejų partijų, iš viso 900 kažkas Kažkas. Turite pirmasis daug, bet atrodo, kad antra partija, jei kai jos mano esant tinkama! Norėčiau turėti daug, o laukė ir gavo visą mano sistema visai iš kitos vietos, bent jau tada nebūčiau stebinčių jis šalia manęs skausmas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuris 512MB nVidia 8800GT? | Timo | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 30 sausis 2008 17:51 |
| Kiek atminties reikia man, ir arba 512 arba 1 GB | krashtestdummie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 24 sausis 2008 21:47 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS SUPERCLOCKED EVGA Kuris yra geresnis? | Compasky | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 16 sausis 2008 16:19 |
| 8800GT 512MB vs 8800 GTS 614mb Kuris yra geresnis? | Compasky | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 16 sausis 2008 04:10 |
| Konkurencija - Win EVGA 8800GT SSC 512MB PCI-E Graphics Card | Hybr! D | Community News & Chat | 346 | 17 gruodis 2007 11:28 |
| Temos įrankiai | |
| |