![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy cały kraj Czas? I nakazał wyłączyć skanowanie i powiedzieli płatność została zatwierdzona i dostarczyć miał być dzisiaj (30/11/07) dziś mogę otrzymać e-mail mówiąc they're Czas i nie będzie miał do 15/12/07. Absolutnie wściekły! Znalazłem jednego miejsca, które będą wykonywać je w czwartek, ale jeszcze, jaką część zaległości popytu istnieje i będę nawet zarabiać w czwartek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jestem w tej samej łodzi, szukaliśmy konkursu nagrody, ale nie miał dużo szczęścia.
| |||
| |||
| Cześć Dave ludzie po prostu zamówić były Novatech będą mieli je w czwartek przez |
|
| |||
| |||
| Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Próbować www.scan.co.uk mają, ale nie w stanie INM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zamówić Scan zbyt Jack. Odwołany w zeszłym tygodniu. Same karty dobrze. Thunderer: Jego początkowy kolejności od skanowania.
|
| |||
| |||
| Cześć Alex Tak, nie wrażeniem, powiedzieli oni zaoferować bezpłatny przewóz na mojej następnej kolejności, ale myślę, że warto jeszcze parę funciaków, overclockers opłata dodatkowa £ 10 dla karty, ale kwota referencje oni powiedzieli wszystko. Moje gry przybył dziś rano, I really enjoy patrząc na opakowaniu |
|
| |||
| |||
| Tak, na opakowaniu, co it's all about. I feel for ya. I'm getting a annoyed Ostatnio skanowania. Opalane off email po anulował GPU doradzanie im mniej niż byłem zadowolony (ostatnio) z ich praktyk handlowych. Ponieważ wydawało mi się, że zostały one cytującego stanie niektórych elementów po prostu się zleceń, mimo że nie miała zapasów. I've spędził (z moich pieniędzy i przyjaciół) oraz ponad £ 5k z nich w ciągu ostatnich kilku lat i tylko w ciągu ostatnich 6 miesięcy lub tak ja się trochę disallusioned z nimi. Jak stoi teraz nie będę już z nich korzystają i nie będą zalecając im w każdym forum posts, dopóki nie otrzymasz ich blinkin "działać wspólnie.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Roger że Alex I zarządził mój cały system off swojej stronie internetowej, wraz z kartą graficzną, powiedzieli oni wysłać je na dwie części, łącznie 900 funtów coś. Masz pierwszej partii, ale wydaje się, że druga partia, gdy jeśli uznałby! Chciałbym mieć dużo, a my czekaliśmy i dostał całego systemu łącznie z innego miejsca, przynajmniej ja nie miałoby ból oglądania obok mnie |