![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Este întreaga ţară din stoc? Am comandat de pe scanare şi mi-au spus de plată a fost autorizat şi a fost de a livra fi astăzi (30/11/07) azi am primi un e-mail a spune că sunt din stoc şi nu va avea nici până la 15/12/07. Absolut furios! Am găsit un loc pe care le vor face, joi, dar din nou, cât de mult a unei rezerve de cerere este acolo şi voi lua chiar şi o joi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu sunt în aceeaşi barcă, căutat pentru acest premiu concurenţei, dar care nu au avut mult noroc.
| |||
| |||
| Max Dave oamenii tocmai am comandat de la ei s-au Novatech le vor avea de joi |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Încerca www.scan.co.uk pe care le-au ei, dar nu în stoc INM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am comandat de la Scan prea Jack. Anulat ultima saptamana. Aceeaşi carte, de asemenea. Thunderer: scopul său iniţial a fost de la scanare.
|
| |||
| |||
| Max Alex Da, nu a impresionat, ei au afirmat că vor oferi gratuit transportul pe ordinea următoare, dar cred că este chiar în valoare de o pereche de lire, overclockers percepe un extra £ 10 pentru carte, dar cantitatea de marturii au spus-o tuturor. Meu jocuri a sosit in aceasta dimineata, am bucura foarte căutaţi la ambalarea |
|
| |||
| |||
| Da, ambalaj, este ceea ce este vorba. Mă simt pentru tine. Sunt destul de achiziţie contrariat în ultima vreme cu scanare. Tras de pe un e-mail dupa ce l-am anulat GPU consilierea le am fost mai puţin de fericit (ultimul), cu practicile lor comerciale. Pentru că mi-a părut că au fost citând stocul de unele elemente pur şi simplu pentru a primi comenzi, chiar dacă acestea nu au stoc. Am petrecut (din banii mei şi de prieteni) şi peste £ 5k cu ei în ultimii câţiva ani şi doar în ultimele 6 luni sau aşa am devenit un pic disallusioned cu ei. Ca atare acum nu voi mai fi folosindu-le şi nu vor fi recomandând-le în orice forum de posturi până când nu-şi Blinkin "acţioneze împreună.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Recepţionat Alex Am comandat întreg sistem de pe site-ul lor, inclusiv de placă grafică, ei au afirmat că vor trimite-le în două loturi, ceva total de 900 de lire. Am primul lot, dar se pare că cel de-al doilea lot, dacă, atunci când consideră necesar! Mi-ar fi aşteptat destul de mult şi-am întregul sistem cu totul de la un alt loc, cel puţin atunci eu nu ar fi durerea din ochii pe ea alaturi de mine |