![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Je v celej krajine v parku? Objednal som vypnúť skenovanie a povedali platba bola povolená a dodávať bolo dnes (30/11/07) dnes mám email hovorí, že sú z parku a nebudú mať žiadny do 15/12/07. Naprosto šialený! Našla som na jednom mieste, ktoré bude podľa nich vo štvrtok, ale zase koľko z neuvoľnenia dopyt existuje a dokonca som si jeden na štvrtok? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem na rovnakej lodi, hľadá miesto v tejto súťaži, ale nemal moc šťastia.
| |||
| |||
| Ahoj Dave ľuďom som si objednal od byli Novato budú mať podľa nich vo štvrtok |
|
| |||
| |||
| Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Skúsiť www.scan.co.uk majú, ale nie je na sklade INM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Objednala som od Scan príliš Jack. Zrušený minulý týždeň. Rovnaké karty rovnako. Hromobijca: Jeho počiatočným cieľom bola od Scan.
|
| |||
| |||
| Ahoj Alex Jo, nie je dojem, ale povedal, že by ponúkol bezplatnú prepravu na moje ďalšie poradie, ale myslím, že aj to stojí za pár babek, overclockers účtovaný príplatok 10 libier za kartu, ale suma posudky mali povedať, že všetky. Moje hry dorazil dnes ráno, som naozaj teší sa pozriete na obal |
|
| |||
| |||
| Jo, v balení je to, čo je to všetko. Cítim ťa. Sa mi v poslednej dobe sa skôr naštvaný scan. Vyhodili z e-mailu po tom, čo som zrušil GPU radí im som bol menší, ako šťastný (posledný) sa svojimi obchodnými praktikami. Pretože sa mi zdalo, že sa cituje populácie niektorých položiek jednoducho získať objednávky aj keď nemajú skladom. Som strávil (moje peniaze a priateľov) aj cez £ 5k s nimi v minulosti niekoľko rokov a až v posledných 6 mesiacoch, alebo tak som sa stal trochu disallusioned s nimi. Vzhľadom k tomu, že teraz nebudem ich použitia a už nebude odporúčať im v každom fóre, kým im ich blinkin 'konať spoločne.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Rozumiem, že Alex Objednal som môj celý systém vypnúť svoje internetové stránky, vrátane grafickej karty, povedali, že by ich poslať do dvoch častí, spolu niečo 900 libier. Mám prvú dávku, ale zdá sa, že v prípade, keď druhá partie svojho uváženia! Bol by som oveľa radšej počkal a mám celý systém úplne z iného miesta, najmenej potom by som nemal mať bolesti monitorovanie vedľa mňa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktoré 512mb nVidia 8800GT? | Timo | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. januára 2008 17:51 |
| Koľko pamäte by som mal dostať, a to buď 512mb alebo 1 GB | krashtestdummie | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 24. januára 2008 21:47 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS SUPERCLOCKED BY EVGA Ktorý je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 6 | 16. január 2008 16:19 |
| 8800GT 512mb oproti 8800 GTS 614 mb Ktorý je lepší? | Compasky | Graphics Cards & Monitory | 2 | 16. január 2008 04:10 |
| Súťaž - Vyhrajte EVGA 8800GT SSC 512mb PCI-E Grafické karty | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 346 | 17. decembra 2007 11:28 |
| Thread Tools | |
| |