![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Да ли је на целу државу распродан? Сам наручио офф скенирање и рекоше плаћања био овлашћен и доставити је да се данас (30/11/07) и данас добијем е-маил казивање они распродан и неће имати до 15/12/07. Апсолутно бесан! Нашао сам једно место које ће их у четвртак, али опет колико од заосталих потражња је тамо и ја ћу доћи још једном, у четвртак? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам на исти брод, био хандсоме за овај конкуренцији награду, али нисте имали пуно среће.
| |||
| |||
| Бок људи Даве сам наручио од Новатецх били они ће имати по њих у четвртак |
|
| |||
| |||
| Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Покушати ууу.сцан.цо.ук имају их на лагеру, али не инм |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који сам наручио из скенирања превише Јацк. Поништено последњи викенд. Једнако као и картица. Громовник: Његов иницијални из реда скенирања.
|
| |||
| |||
| Хи Алекс Да, није импресионирала, они су рекли да ће понудити бесплатну превозу на мој следећи ред, али мислим да је вриједна чак неколико фунта, оверцлоцкерс наплаћује се додатни £ 10 за картицу, али је износ од сведочења рекао да је то све. Моје игре стигао јутрос, ЈА стварно уживати гледајући паковању |
|
| |||
| |||
| Да, паковању је што је све о томе. Осјећам се за ыа. Им 'добивање у задње време прилично анноыед са Сцан. Испалила офф е-маил након што сам одустао од ГПУ саветовање их је мање него сам срећан (у задње време), са њиховом трговању праксе. Јер ми се чинило да су цитирање залиха неке ствари једноставно за добити налоге, иако они нису имали залихе. Иве 'трошити (мој новац и од пријатеља) и преко 5к £ с њима у последњих неколико година и то само у задњих 6 месеци или тако да сам постала мало дисаллусионед са њима. Као што је то сада штандови нећу се помоћу њих више и неће бити у било којем даје препоруку за њих форум постс док не добију блинкин 'дјеловати заједно.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Рогер да Алекс Сам наручио читав систем искључити своје уеб странице, укључујући графичке картице, они су рекли да ће послати их у два земљишта, укупна нешто од 900 фунта. Добио је први пуно али изгледа да су други пуно ако кад види стане! Ја би пуно радије сачекали и је добио мој цео систем са укупно друго место, бар ја не би имао бол у посматрајући га осим мене |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који 512МБ НВИДИА 8800ГТ? | Тимо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 30 јануар 2008 17:51 |
| Колико РАМ-а би требало да дође, а ни 512МБ или 1 ГБ | красхтестдуммие | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 24 јануар 2008 21:47 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 Гтс СУПЕРЦЛОЦКЕД ПРЕМА ЕВГА Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 16 јануар 2008 16:19 |
| 8800ГТ 512МБ вс 8800 ГТС 614мб Које је боље? | Цомпаскы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 16 јануар 2008 04:10 |
| Цомпетитион - освојити ЕВГА 8800ГТ ССЦ 512МБ ПЦИ-Е Грапхицс Цард | Хыбр! Д | Цоммуниты Неус & Цхат | 346 | 17 децембар 2007 11:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |