![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи є вся країна в наявності? Я замовив від сканування і вони сказали платіж був доставити всі необхідні дозволи і повинен був бути сьогодні (30.11.07) Сьогодні я отримав повідомлення про те вони в наявності і не буде мати ніякого до 15/12/07. Абсолютно Furious! Я знайшов одне місце, яке зробить їх на четвер, але знову, скільки незадоволений попит є, і я навіть отримати один на четвер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я в одному човні, шукали цю премію конкурсу, але не дуже щастило.
| |||
| |||
| Привіт Дейв люди, яких я просто замовлені були Novatech вони будуть мати їх у четвер |
|
| |||
| |||
| Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Намагатися www.scan.co.uk вони мають, але їх немає на складі НИМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я наказав з перевірки занадто Джек. Скасовано минулого тижня. Же саму карту як добре. Громовержець: Його первісною метою було від сканування.
|
| |||
| |||
| Привіт Алекса Так, не вразило, вони заявили, що вони пропонують безкоштовне перевезення на моїй наступній темі, але я думаю навіть, що стоїть пара фунтів, оверклокерів стягується додатково £ 10 для карти, але кількість відгуків вони говорили все це. Мої ігри прибула сьогодні вранці, я дійсно подобається дивитися на упаковку |
|
| |||
| |||
| Так, це те, що упаковка It's All About. Я вважаю, для Ya. Я отримую швидше дратує останнім часом з розгорткою. Вистрілив електронній пошті після того як я скасував GPU радячи їм я був менш щасливим (останнім часом) зі своєї торгової практики. Тому що мені здалося, що вони були цитуванні складі деяких пунктів просто отримати замовлення, навіть якщо вони не мають запасів. Я витратив (з моїх грошей і друзів) і понад £ 5K з ними в останні пару років, і лише протягом останніх 6 місяців або близько того я став трохи disallusioned з ними. Як вона стоїть зараз я не буду використовувати їх більше і не буде рекомендувати їх в будь-якому форумі, поки вони не отримають свої Блінкін діяти разом.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Роджер, що Алекс Я замовив всієї системи з їх сайту, включаючи графічні карти, вони сказали, щоб відправити їх у два лоти, всього лише 900 фунтів. Отримала першу партію, але здається, що друга партія, коли вони вважають за потрібне! Я б багато чого, а чекали, і отримали вся моя система взагалі з іншого місця, принаймні тоді, я б не болем дивиться вона поруч зі мною |