![]() |
|
| |||
| |||
| Ενεργοποιημένος pc μου για σήμερα το πρωί και να βρω το bios μετά οθόνη τότε η οθόνη φόρτωσης των Windows, αλλά στη συνέχεια μου παρακολουθεί πάει για ύπνο και τίποτα άλλο δεν συμβαίνει, το pc contuines στο φορτίο. i πατήστε το on / off κουμπί και θα κλείσει και απενεργοποίηση. Έβαλα το παλιό μου 7900GT και πήρε το 9600 και τα παράθυρα εργασιών κανονική, τη στιγμή που έβαλα το 9600 και πάλι στο ίδιο συμβαίνει και πάλι. Τυχόν ιδέες σχετικά με αυτό ή είναι η κάρτα buggered. Εις υγεία Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν οδηγό το θέμα.
Λάβετε τα παράθυρα σε κάποιον (safe mode?) Και την άρση όλων των nvidia οδηγών, στη συνέχεια, να σας φέρει στο 9600 και θα πρέπει να εκκινήσετε προστίμου, τότε που οι τελευταίες nvidia από τους οδηγούς για την ιστοσελίδα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αυτό δεν πετύχει μπορείτε να δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την "τελευταία χρήση γνωρίζουν και σωστές ρυθμίσεις" και να δούμε αν αυτό θα λειτουργήσει.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Cheers πάλι σκάσιμο. Nic. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Brandnew 9600gt προκαλεί σφάλμα dll | Raph78 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 25 | 12 Ιαν 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 20 Οκτ 2008 00:52 |
| TECHNO BFG 9600GT OC 512MB | ghbnic | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 25η Μαΐου 2008 04:33 |
| 9600gt | redden137 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 56 | 25 Μαρ 2008 11:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |