![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Okrenuta na moj pc jutros i ja dobiti BIOS post ekran onda windows loading ekran, ali onda mi na monitoru ide spavati i ništa drugo dogodi, PC contuines na teret. i pritisnite on / off dugme i to će zatvoriti i isključiti. Li staviti moj stari 7900GT i uzeo van 9600 i Windows funkcionira normalno, nakon što stavite 9600 povratak u istu stvar opet dogodi. Bilo koji ideja na ovaj ili je kartica buggered. Živjeli Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao vozač problem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ukoliko to ne funkcionira te mogao probati koristeći "koristiti zadnja dobra konfiguracija znati" i vidi da li će raditi.
| |||
| |||
| Quote:
Klicati opet čovjek. NIC. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Brandnew 9600gt uzrokuje pogrešku dll | Raph78 | Graphics Cards & Monitors | 25 | 12 siječanj 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 9 | 20. listopad 2008 00:52 |
| BFG Techno 9600GT OC 512MB | ghbnic | Graphics Cards & Monitors | 15 | 25. svibanj 2008 04:33 |
| 9600gt | redden137 | Graphics Cards & Monitors | 56 | 25. ožujak 2008 11:14 |
| Thread Tools | |
| |