![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Esztergált my pc ezzel reggel és jutok a bios post képernyő ekkor az ablakot loading képernyőt, de akkor én monitor megy aludni, és semmi más nem történik, a számítógép contuines betölteni. i nyomjuk meg a be / ki gombot, majd állítsa le és kapcsolja ki. Én a régi 7900GT és vette át az 9600 és Windows normális, amikor én, hogy az 9600 újra ugyanaz történik újra. Van ötleted erre, vagy a kártya buzi. Egészségére Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint egy járművezető kérdés.
Szállj be az ablakok valahogy (safe mode?) És távolítsa el az összes nvidia meghajtókat, majd tegye meg a 9600 és el kell boot bírság, majd be a legújabb nvidia járművezetők a saját honlapján. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez nem működik, akkor próbálja ki a "use utolsó jó tudni configuration" és nézd meg, hogy fog működni.
| |||
| |||
| Idézet:
Cheers ismét chap. Nic. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vadonatúj 9600gt dll hibát okoz | Raph78 | Grafikus kártyák és monitorok | 25 | 12. január 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 20. október 2008 00:52 |
| TECHNO BFG 9600GT OC 512MB | ghbnic | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 25. május 2008 04:33 |
| 9600gt | redden137 | Grafikus kártyák és monitorok | 56 | 25. március 2008 11:14 |
| Téma eszközök | |
| |