![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Toczone mojego komputera na tej rano i ja dostać BIOS po ekranie następnie ładowanie okna ekranu, ale potem mi monitor idzie spać i nic poza tym się dzieje, pc contuines do załadowania. i naciśnij klawisz on / off i będzie zamknięty i wyłączyć. Kładę moje stare 7900GT i wziął 9600 i Windows działa normalnie, jak szybko i umieścić z powrotem w 9600 to samo dzieje się ponownie. Wszelkie pomysły na temat tego czy jest karta buggered. Wiwaty Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak kierowca problemu.
Dostać się do okna jakimś (trybie awaryjnym?) I usuń wszystkie sterowniki nvidii, a następnie skierować Cię w 9600 i należy uruchomić grzywny, a następnie umieścić najnowsze sterowniki nvidii z ich strony. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to nie zadziała można spróbować użyć "użytkowania ostatnie znać dobra konfiguracja" i sprawdzić, czy będzie działać.
| |||
| |||
| Cytat:
Cheers ponownie chap. Nic. |
![]() |
|
| Zakładki |