![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Transformat pe PC-ul meu în această dimineaţă şi am BIOS-ul post ecran apoi ferestrele încărcare ecran, dar apoi mi monitoriza merge la culcare şi nimic nu se întâmplă în altă parte, PC contuines să se încarce. i apăsaţi pe / de pe buton şi se va închide şi a opri. Te-am pus vechiul meu 7900GT în 9600 şi a luat şi ferestre normale de lucrări, de curând, am pus din nou în 9600 de acelaşi lucru se întâmplă din nou. Orice idei cu privire la acest lucru sau este de carte buggered. Noroc NIC .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi un şofer problemă.
Ia în Windows cumva (modul de siguranţă?) Şi a elimina toate driver-ele nvidia, apoi te pun în 9600 şi ar trebui să boot-bine, apoi pune cel mai recent driver-ele nvidia de pe site-ul lor. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu funcţionează, puteţi să încercaţi să folosiţi de "a se folosi ultima ştiu bine de configurare" a se vedea şi în cazul în care va lucra.
| |||
| |||
| Citat:
Noroc din nou tip. CNI. |
![]() |
|
| Marcaje |