![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Obrátil môj počítač na tomto ráno a já mám bios po obrazovke potom okná ložné obrazovke, ale potom mi monitor ide spať a nič sa nedeje, PC contuines na zaťaženie. i stlačte zapnutie / vypnutie a tlačidlo sa vypne a vypnúť. Já jsem môj starý 7900GT a vzal 9600 a Windows funguje normálne, akonáhle som dal 9600 späť v to isté sa deje znova. Akékoľvek nápady na tomto, alebo je karta buggered. Na zdravie Nič .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako vodič problém.
Dostať sa do okien nějak (núdzovom režime?) A odstráni všetky nvidia ovladace, potom vás v 9600 a mal by zaviesť systém v poriadku, potom dať najnovšie ovládače nvidia na svojich internetových stránkach. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak to nefunguje, môžete skúsiť pomocou "používanie posledný dobré vedieť konfigurácia" a uvidíte, že ak bude všetko fungovať.
| |||
| |||
| Citácia:
Nazdraví opäť chap. Nič. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Brandnew 9600gt príčin dll chybu | Raph78 | Graphics Cards & Monitory | 25 | 12. januára 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 9 | 20. októbra 2008 00:52 |
| TECHNO BFG 9600GT OC 512mb | ghbnic | Graphics Cards & Monitory | 15 | 25. mája 2008 04:33 |
| 9600gt | redden137 | Graphics Cards & Monitory | 56 | 25. marca 2008 11:14 |
| Thread Tools | |
| |