![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Повернув комп'ютер в цей ранок і я отримую екран BIOS пост, після чого екран вікно завантаження, але потім мій монітор переходить в сплячий режим і нічого не відбувається, ПК contuines для завантаження файлів. Я натискаю на кнопку включення / виключення і вона буде закрита, і вимкнути. Я поклав мою стару 7900GT, взяв 9600, і Windows працює нормально, тільки я поставив ще в 9600 те ж саме повторилося. Будь-які ідеї з цього або карти buggered. Ура Nic .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, водій питання.
Отримати в Windows як-то (безпечний режим?) І видаліть всі драйвера NVIDIA, то ви поклали в 9600 і воно повинно завантажуватися в порядку, то поставив останні драйвери від NVIDIA з їх сайту. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це не допомагає можна спробувати використати "Використовувати останній знаю вдалої конфігурації" і подивитися, якщо це буде працювати.
| |||
| |||
| Цитата:
Cheers знову гол. Nic. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Brandnew 9600GT причини помилки DLL | Raph78 | Графічні карти & Монітори | 25 | 12 січня 2009 13:33 |
| NVIDIA GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 9 | 20 жовтня 2008 00:52 |
| ТЕХНО BFG 9600GT OC 512mb | ghbnic | Графічні карти & Монітори | 15 | 25 травня 2008 04:33 |
| 9600GT | redden137 | Графічні карти & Монітори | 56 | 25 березня 2008 11:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |