![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj já jsem přemýšlel o koupi jednoho z výše uvedených karet, Jen woundered na recenze jako i cant najít daleko na tuto kartu, než je PC World stránkách. Rozdíl mezi 8800 a 9600 atd. .. Jeho ceny na 149,98 liber a jsem £ 150 v hodnotě poukázek strávit v jakékoli skupiny DSG vč PC World a mělo by to být velký inprovement o mé 2 x 7900GT na mo. Také to, co dělá TECHNO bit znamená? Díky za jakoukoli radu předem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všechny odkazy na přesný karet, prosím
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| To je ten, i po ní. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
| |||
| |||
| V 9600GT je skvělá karta, jen trochu lepší než 8800GT a trochu dražší, bude vražda je to 7900 Pokud jde o skutečnost, že je nazývá TECHNO, jen jeho jméno
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| nazdraví chap za to, že vypadá i na vypnutí PC World na sobotu potom. : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, jděte do toho. V 9600 je pěkný karta nyní je pro jeden bit. Mám jednu na objednávku pro kámoše PC jsem budově.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím souhlasit s Carbon. V 9600 je dobrá karta za ty peníze, a high-oc'd bude lepší herec než 256megabajt 8800GT. Ale nemůže dotknout slušně oc'd 512mb 8800GT. Dokonce se cena zvýší na 512 mb 8800 nad 9600 Pořád si myslím, si myslím, že 512mb 8800 je lepší hodnota za peníze.
|
| |||
| |||
| takže to, co říká, je pro mě navíc 20liber jít za 8800GT 512mb? od stejného site.I dont mysl placení navíc za to, pokud se její bude lepší. Nazdraví tak jako tak pro všechny ya replys. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Citace:
V 8800GT 512MB, je lepší než 9600 a myslím si, že stojí za to se navíc, pokud si to mohou dovolit a bude lepší ve vyšších rozlišeních stejně.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Brandnew 9600gt příčin dll chybu | Raph78 | Graphics Cards & Monitory | 25 | 12. ledna 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 9 | 20. října 2008 00:52 |
| BFG 9600gt Oc | ghbnic | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. října 2008 14:24 |
| Techno bimbo potřebuje pomoc a radu! | Moomintroll | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 27. června 2008 12:27 |
| 9600gt | redden137 | Graphics Cards & Monitory | 56 | 25. března 2008 11:14 |
| Thread Nástroje | |
| |