![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας Σκέφτομαι την αγορά μιας από τις παραπάνω κάρτες, Απλά woundered σχετικά με σχόλια που θ επίκλισης να βρείτε πολύ σε αυτή την κάρτα εκτός από το PC World ιστοσελίδα. Διαφορά μεταξύ του 8800 και 9600, κλπ. .. Της τιμή ήταν £ 149,98 και έχω £ 150 αξία των δελτίων για να περάσετε σε κάθε όμιλο DSG Φ.Π.Α. PC World και θα ήταν μια μεγάλη inprovement μου στις 2 x 7900GT σε mo. Επίσης ποια είναι η TECHNO bit σημαίνει; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε συμβουλή εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε δεσμούς με την ακριβή κάρτες παρακαλώ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η μία μετά θ. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
| |||
| |||
| Η 9600GT είναι μια μεγάλη κάρτα, μόνο ελαφρώς καλύτερη από την 8800GT και λίγο pricier, θα το φόνο του 7900 Όσον αφορά αυτό που ονομάζεται TECHNO, το μόνο ένα όνομα
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| cheers CHAP για ότι, μοιάζει να off i PC World για το Σάββατο και τότε. : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, πάμε για αυτό. Το 9600 είναι μια καλή κάρτα τώρα έχει για λίγο. Έχω μία για την τάξη για μια βοηθοί PC είμαι κτιρίου.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να συμφωνήσω με άνθρακα. Το 9600 είναι μια καλή κάρτα για τα χρήματα, και το υψηλό-oc'd μία θα είναι μια καλύτερη ερμηνευτή από μια 256MB 8800GT. Όμως, δεν μπορεί να θίξω ένα αξιοπρεπώς oc'd 512MB 8800GT. Ακόμη και με την αύξηση της τιμής των 512MB το 8800 κατά τη διάρκεια των 9600 εξακολουθώ να πιστεύω πως η 512MB 8800 είναι σε καλύτερη τιμή.
|
| |||
| |||
| ώστε αυτό που λέμε ya είναι για ένα επιπλέον £ 20 πάμε για την 8800GT 512MB; από την ίδια site.I dont μυαλό πληρώνουν το επιπλέον για το αν θα του να είναι καλύτερη. Cheers anyways για όλους ya replys. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Η 8800GT 512MB είναι καλύτερη από το 9600 και νομίζω ότι αξίζει τα επιπλέον, αν μπορούν να πληρώσουν και θα είναι καλύτερα σε υψηλότερα ψηφίσματα επίσης.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Brandnew 9600gt προκαλεί σφάλμα dll | Raph78 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 25 | 12 Ιαν 2009 13:33 |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 20 Οκτ 2008 00:52 |
| BFG 9600gt Oc | ghbnic | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 10 Οκτ 2008 14:24 |
| Techno bimbo χρειάζεται βοήθεια και συμβουλές! | Moomintroll | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 27 Ιουν 2008 12:27 |
| 9600gt | redden137 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 56 | 25 Μαρ 2008 11:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |